onsdag 2 januari 2013

Stjärnryttare

Idag var det hoppträning för Hasse och det stod gymnastikhoppning på schemat! Det är typ det roligaste jag vet och jag kände nästan på mig att det skulle bli något sådant nu som första träningen på året. På den ena långsidan hade vi fyra eller fem studs, ett galoppsprång och en oxer. Studsen var byggda med upphöjda bommar i sockerbitar och som kryss. På den andra långsidan hade vi en upphöjd bom, en oxer och sedan två galoppsprång till en lite större oxer. Vi hoppade även en studs på två hinder som var placerade på en volt.

Under uppvärmningen var han fantastisk! Galoppen kändes hur bra som helst! När vi sedan hoppade blev han lite övertaggad och vi hade lite svårt att komma rätt när vi skulle in på första hindret, men väl inne i studsen gick det helt okej! På långsidan med två oxrar så hoppade vi tillslut 95 cm på sista oxern! Grymt stolt över honom! Speciellt när vi klarade det flera gånger, det måste tyda på att han har blivit lite bättre musklad sedan sist, då orkade han bara en gång genom en liknande studs med ett sluthinder på 90 cm. Nu klarade vi det några fler gånger och fem cm högre! Haha!

Förresten så har jag beställt hem en sak från nätet, det kommer att bli så sjukt snyggt! En lite ledtråd till vad det kan vara gömmer sig någonstans i inlägget!

1 kommentar:

  1. Follow Italy's n°1 show-jumping blog:
    http://www.bloglovin.com/sv/blog/3666016

    SvaraRadera