torsdag 29 mars 2012

Uteträningsritt

Gissa vilket djur Donatello är räddast för av de vi red förbi idag! Du kan välja på skällande hundar i flock, massor av får, två gående tranor, galopperande hästar i en hage eller katter som solade.

Gissade du på tranorna å hade du rätt, vi var ca 100 meter ifrån dem och han vägrade gå, det tog oss nog fem minuter att ta oss över ängen(typ 150 meter) där de stod. Sen tog vi en skogsväg och kom ut vid Kulla och red sedan förbi Viktoria Carlerbäcks anläggning, de har en så himla fin terrängbana där, det hade varit superkul att prova. Har testat terränghinder en gång innan och vill verkligen testa igen! Hon har terrängträningar när underlaget är bra, jag funderar på att maila och kolla om det finns typ "testa på/nybörjarträning".

Efter det övade vi på trafiksäkerheten, det gick jättebra, men det var sjukt mycket bilar då klockan var runt fyra/halv fem så vi fick stå vid en stoppskylt jättelänge för att kunna ta oss över den stora vägen, bra träning för att lära sig att vänta på sin tur!

På vägen hem hände inte så mycket mer än att tre hundar kastade sig mot gallret och skällde ut oss. Han gick superfint hela vägen när vi skrittade och ibland även i traven. Vi tog en galopp för skojs skull men mest blev det skritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar