tisdag 25 september 2012

Käkkirurgi...

För några dagar sedan var hos käkkirurgen på sjukhuset och tog denna vackra bild. Jag hade hoppats på att få reda på när operationen ska göras, men de hade fortfarande inget svar på det. Jag tycker väl att de borde kunna veta på ett ungefär när det blir, men de sa att det kan ske allt mellan nu i höst tills om ett halvår. De sa också att de skulle ringa tre(!) veckor innan operationstillfället. Hur ska jag kunna planera något alls under de här omständigheterna?! Jag kan inte boka några resor, jag vet inte om jag kommer att kunna genomföra fystesterna till polishögskolan, jag kan inte heller söka jobb eller utbildning hur som helst. Efter operationen så kommer jag få äta kall flytande föda i typ två veckor och efter det varm flytande föda i en månad, jag kommer inte att ha någon energi alls den månaden. Dessutom så kommer jag att vara helt svullen i ansiktet...

Hur svårt ska de vara att lägga upp en planering för operationer?! Inte nog med att jag är arg på dom för det, jag är skitförbannad på dem för att de missade att meddela mig om att jag faktiskt hade en operationstid inbokad i somras. Jag hade en bokad tid för kontroll inför operation som jag inte hade fått reda på, en vecka senare hade jag en tid hos specialisttandläkaren som frågade om jag var nervös inför imorgon. Jag frågade vad hon menade och då sa hon att jag hade operation dagen efter. Det hade jag inte heller fått reda på. Sen är de på kirurgavdelningen arga på mig för att jag inte visste om detta! Har nog aldrig varit mer arg någonsin. De kunde väl ha ringt när jag inte dök upp på kontrollen?!

Min största rädsla är att operationen ska ske strax före Göteborgs Horse Show så att jag inte kan gå på den. Eller att jag kommer vidare i antagningen till polishögskolan och får göra de fysiska testerna och att det krockar. Nej nu ska jag ut och pussa lite på hästarna istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar